lørdag 27. november 2010

Takknemlighet og rosa blomster

Så søte dere er!!!
Takk for alle fine kommentarer og mail angående forrige innlegg, det varmer skikkelig langt inn i hjertet:-)
Legemannen er en klok mann, så nå skal Rosa tenke litt mer på seg selv og roe litt ned den neste måneden.( Ikke helt sånn som Doffen, men dere skjønner tegninga).
 Tror det blir fint jeg, det betyr bl a litt mer tid til å gjøre ting jeg har lyst til- som å blogge og være kreativ. Kjenner at jeg har skuldrene litt lengre ned allerede, samtidig som litt motivasjon, glede og kreativitet kommer snikende tilbake.
Desember skal bli MIN måned og den skal bli FIN!

Det er mulig Legemannen har sneket noen hopp-og-sprett-piller inn i Rosa mens hun satt på det hvite kontoret hans i går, for i dag har hun vært den reneste virvelvind! Trappevask (borettslag er herlig dere!), husvask, dukvask, yttertøyvask og innkjøp- og jammen ble det ikke både en tur innom Biblioteket og Àhlens på veien hjem!

Blomsterbutikken fikk også besøk gitt, og se hva jeg fant der:


Rosa julestjerner!!!
Jeg sto leeenge og lurte på om dette ble LITT i overkant, selv for meg. Måtte gå noen runder i butikken mens jeg tenkte og kikket og kikket og tenkte.
Kjente at dette var helt på grensen for hva jeg kunne godta, ja, selv jeg!
Så da ble det noen runder til i butikken.

Nå skal jeg innrømme at det var ikke sånn heeelt tilfeldig at jeg var i den blomsterbutikken og hadde øynene ekstra på stilker for å speide etter juleblomster. Jeg hadde nemlig kommet over rosa julestjerner hos Line med den søte bloggen Har en drøm .
Jeg falt selvsagt TOTALT for idèen den gang, og innlegget kan du lese her .

Etter enda litt filosofering slo jeg til, og fikk den rosa blomsten med meg hjem. Nå står den på sjenken i stua og ser ut til å ha det riktig så fint hos meg! (Bare huske å vanne nå da, Rosa...).

I morgen er det første søndag i advent, og Rosa er beredt! Her blir det både tenning av lys, baking og montering av hus.
Mer om det i morgen, nå er det på tide å lage seg en stor kopp te, slenge bena på bordet og nyte synet av rosa julestjerner og rene gulv.

Ha en fortsatt fin lørdag- SLAPP AV og KOS dere! :-)

Klem, Rosa

PS: Som dere ser har jeg våget jeg på en aldri så liten montasje, den ble jo riktig så fin, synes dere ikke? Kjenner jeg er faktisk ganske så stolt av den, hehe...

5 kommentarer:

 1. så bra for deg, Rosa:) jeg er i samme situasjon som deg:) Men kjenner også at kreativiteten blomstrer når jeg har tid til å tenke på meg selv:)
  Rosa julestjerner er litt i overkant for meg, hvite også:) De må være røde:) Men for all del, smaken er forskjellig:) Hadde nok vennet meg til det hvis jeg hadde hatt en;)

  Kos deg med te og føttene på bordet. Jeg gleder meg til finalen i "Skal vi danse". Er så glad i å danse og å synge jeg:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Hei, vakre, skjønne, gode, herlige deg!!

  Herlig innlegg under her, i den grad det kan være herlig. Er så glad for at du har innsett at å be om hjelp er et tegn på styrke, og at det er viktig å lytte til seg selv og kroppen sin, så jeg håper virkelig at denne måneden gjøre deg godt! du fortjener å ha det bra!!
  JEG SYNES DU ER TØFF!!! :-))

  Rosa julestjerner er det flere i blogglandia som har skaffet seg, ser jeg :-)) Jeg sverger til røde julestjerner, og røde amaryllis på kjøkkenet, mens hvite svibler og amaryllis hører til resten av huset *kremt, leiligheten vaffal-borettslag her også, rekkehus* hihi! Ingen trappevask her da, heldigvis! Hehe!

  Nå er det så fint og julekoselig i fjorden atte! Det var jo så kaldt at jeg trodde jeg skulle dø, og ba høyere makter om hjelp til å overleve kulden (dramatisk, sier`u??), men det var veldig, veldig koselig også, da! Julenissen var der, og lille Elida på 2 år som jeg er sjante til, fikk se julenissen. Han kom kjørende i en toyota da, og kunne fortelle Elidamor at han måtte parkere rudolf, for det ble for kaldt for han, stakkar, så da måtte julenissen kjøre bil. Sånn er det i Sandefjord, skjønner`u! ;)

  Hihi, du er ikke den eneste uten lappen ;-) dvs, jeg fikk den for en måned siden, og føler meg nå fri som fuglen! Skjønner ikke hvorfor jeg har somlet så fælt med det ;-)

  har du ikke lappen innen fem år, skal jeg øvekjøre med deg! ;)

  Håper du har det bra, og gjør ting som gjør deg godt!

  Stor klem!

  SvarSlett
 3. Hei på deg, takk for koselig hilsen inne hos meg. Jeg skal på skolen i Oslo fra den 6 til den 10 desember, bor som en prinsesse på hotel i hovedstaden hele den uken, jeg sliter veeeldig med å motivere meg til å lese, men det er jo mye praksis også på dette studiet, øve, øve hele tiden på å snakke med folk. Er du i Oslo den uken eller, da burde vi jo fått til et bloggtreff vi to, med cafè besøk og snakk om blogglandia, studier og jul. Ha en fin søndag Rosa!

  SvarSlett
 4. Hei Rosa
  Så koselig at du likte min nye blogg :-) Og velkommen tilbake er du selvsagt :-)
  Klem

  SvarSlett