søndag 21. november 2010

Snikpynting

Jeg har ikke vært spesielt opptatt av julen de siste årene. Det har igrunnen vært den tyngste tiden av året, pga diverse private årsaker.
Da blir det gjerne sånn at en prøver å holde seg unna det meste som har med jul å gjøre, og bare se frem til alle hverdagene i januar.
Rødt har heller aldri vært "min" farge.

Men så begynte jeg å blogge. Og sakte, men sikkert har jeg blitt inspirert av dere til å feire og glede meg over denne fine tiden av året.
Jeg har til og med fått skikkelig sansen for RØDT!!!

Så i går tok jeg med meg 3 venninner og satte kursen for både Stoff og stil og Ikea. Jeg ELSKER Ikea, nå også til jul:-)


Så da ser det slik ut!

Selv om jeg nå begynner å få sansen for både julehøytiden og alt det røde, så skal det ikke pyntes før 1.søndag i advent- der er jeg strenge- Rosa!
Men... så har det seg slik at akkurat den søndagen har jeg tatt på meg en ekstravakt, kveldsvakt i tillegg. 
Det betyr at når jeg kommer hjem fra den er det bare å hoppe rett til køys og lade opp til dagvakt dagen etter. Og det betyr jo at jeg ikke får så mye utav den søndagen eller kan kose meg med å pynte...
Så derfor måtte jeg til med litt forsiktig snikpynting i dag:  Har byttet ut de hvite putene på kjøkkenet med røde fra Ikea, og det ble SÅ fint, synes dere ikke?
I morgen har jeg planer om å snike inn litt røde detaljer og juleblomster også, og jeg GLEDER meg! :-)

Selvsagt gikk jeg ikke akkurat tomhendt ut fra Stoff og Stil heller, men det kommer det mer om i et eget innlegg senere.

Tusen takk for alle fine kommentarer og nye følgere, og ikke minst all inspirasjon og glede dere gir meg. Tenk at jeg skulle bli glad i julen igjen!

Håper dere har hatt en fin helg og fått ladet batteriene til en ny førjulsuke (jeg kommer til å bli FRELST av julen, på den ateistiske måten, før dette året er omme, føler jeg! Hehe...).

Klem, Rosa

8 kommentarer:

 1. Så koselig :D Jeg er ikke heller så veldig glad i rød, men jeg prøver å varme opp til det. Jeg skulle gjerne hatt en julerød ektorp sofa fra ike da!
  Det ble kjempe fint med de røde putene, og jeg gleder meg til å se resultatet av stoff og stil besøket :)

  Ja, jeg håper virkelig at du koser deg denne julen . Klem

  SvarSlett
 2. Så mange fine ting du har kjøpt!!! Gleder meg til å se når du har fått pyntet ferdig:) Har vært på Ikea selv i det siste, hele tre(!) ganger på grunn av salgsfeil. Aaargh! Så hvor mye jeg enn elsker Ikea, så har vi en liten parkrangel for tiden, akk og sukk! Men det blir nok bra innen jul, tenker jeg. Må jo ha litt julepynt:) Kos deg med det som er igjen av helga:)

  SvarSlett
 3. Hei, her kjenner jeg meg igjen...jeg er også strenge Wilhelmine når det gjelder jul. Ser jo ut som du fikk med deg mye fint på Ikea da, jeg må bare se å komme meg til den Stoff og Stil butikken asså. I dag har vi vært på Ekeby gård og spist deilig kylling fra Stange. Nå er det soffaen og hekling resten av dagen...hmm, burde jo lese, men...uff, nei satser på skippertak i julen jeg, ang lesing asså...klem W.

  SvarSlett
 4. For et flott og positivt innlegg, ikke noe "sinnablogger" du nei...Kjempefint med røde puter på stolene.

  Jeg følger med videre å ser hvordan julen din blir.. Rød og fin ;O)

  Førjulsklem fra Linda..

  SvarSlett
 5. Så masse fint du har kjøpt! Eg må ha rødt til jul, ellers er det ein farge eg sjelden bruker..då er eg meir rosa;)
  Eg elsker utsikten vår sjølv eg..ein av dei største grunnane til at vi kjøpte huset;)
  Ha ein fiin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. artig med Ikea før jul også ja:) Det ble fint med røde puter på stolene:) her pynter vi ikke før lille julaften:) Skikkene er så forskjellige:)

  Jula er ikke bare positiv for alle til enhver tid:)

  Mandagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Hei.
  Så flott at du har begynt å glede deg over jul igjen.
  Det er jo en tid da alle er ekstra glade og da kan det bli en vanskelig tid for noen.
  Jeg pynter heller aldri før advent og selv da er jeg forsiktig. Så kommer det litt etterhvert.
  Men juledukene kommer aldri på før lille julaften . De skal være rene og nystrøkne ! Så skikkene er forskjellige , ja.
  Kos deg med ny julepynt og alt det fine du har kjøpt. Litt rødt må det være til jul !;)
  Ha en flott dag.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 8. Hei vennen ♥

  Så godt at du har begynt å glede deg over julen igjen! Det er jeg glad for ♥ Det er ingen selvfølge at man skal forbinde høytider med noe godt.. Jeg er glad det begynner å endre seg! ♥

  Hihi, med tanke på antall brune papirposer på gulvet der, at det ble noe shopping på ikea...? ;) Hihi!

  Jeg ser forresten at vi har makent kjøkkenbord og stoler- god smak a gitt! ;)

  Hihi, så hyggelig at du vil flytte rett inn da, velkommen skal du være! vi har et gjesterom som ikke er innredet enda, foreløpig er det bare et roterom, men jeg kan lage rosa rom jeg , så kan du flytte inn ;) Hihi!

  Joda, helgen var fin frem til lørdag`n, da kom omgangsyken og tok meg med storm, og sånn er ståa idag og... Er noe bedre idag enn i går, men igår trodde jeg at jeg skulle dø!! (drama, sier du? hehe), det kom begge veier, og jeg spydde sikkert 20 ganger, og det kom andre veien enda flere ganger. Fytti rakker`n!

  håper du har det bra, skjønne deg!!
  Ønsker deg en flott dag!

  Store klemmer

  SvarSlett