tirsdag 26. oktober 2010

Prinsipper...?

Prinsipper er en artig greie!
Jeg har mange- ett av dem er: aldri slanke meg. Aldri!!
Hm...
Men så kommer man opp i situasjoner, der man må revurdere alle disse prinsippene man går rundt og bærer på. Som f eks julebord med jobben. Der man har lovt å stille i kjole. Kort kjole. Veldig kort kjole.
Omtrent en slik èn:For går man i uniform dag ut og dag inn, så ER det ekstra stas å pynte seg av og til. Pynte seg sånn ordentlig!Med paljetter og full pakke liksom!Og selvsagt med slike til!

Og da har det lett for at et par prinsipper blir kastet overbord, og inn kommer pulver, frukt, grønnsaker og te med suketter ( HATER suketter!).
For fin vil man være!

Jaja, så er det kanskje både unødvendig og litt overfladisk- men det får så være!
Litt må det jo være lov å lide for skjønnheten;-)

Wish me luck og ha en kalorifattig tirsdag, hehe:-)

Klem, Rosa

PS: Neida, dette kommer ikke til å bli noen "slanke- blogg", jeg hadde bare behov for å dele hemmeligheten med noen- og hva var vel mer naturlig enn å fortelle det til dere??
Offisielt har jeg bare blitt "litt mer aktiv", hysj hysj;-)

11 kommentarer:

 1. Ho ho ! For en dritlekker kjole !! Du blir jo festens midtpunkt ;)Lykke til med sl....nga :)

  Ha en fin kveld :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 2. Hot! Å jeg misunner deg ikke, ettersom vi på skolen ikke har slike ting som julebord- så slenger jeg beina opp i sofaen og stapper i meg som om jeg øvde til å bli en julegris.
  Jeg tipper at du blir lekker uansett ;) Lykke til

  SvarSlett
 3. weeee...Dette er definisjonen på partyantrekk etter min mening... KUUUULT :)
  Og de skoa.. Jeg har vel det man kan kalle skomani..hahah..
  Du legger igjen så mange fine ord inne hso meg at jeg blir helt satt ut.
  Er så glad for at du ser på meg og bloggen min sm inspirasjon. TUSEN TAKK.

  Ha en kjempe fin dag vennen

  SvarSlett
 4. slett ikke noe problem å gå ned noen kilo. Utfordringa er å holde seg der:) Så lykke til på festen i stilig kjole og ditto sko:) Liker bloggen din, du får meg til å le. Jeg følger deg, tjohei:)

  Fin onsdagskveld ønskes deg fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Bytt ut brødet med knekkebrød - så skal du se at kiloene minsker helt av seg selv =) Lykke til i den lille sorte!

  SvarSlett
 6. Hihi, vi har nok en hel masse til felles du og jeg. Jeg har i alle de år proklamert nei til slanking, derfor var det skøy å lese innlegget ditt, det var nemlig akkurat som å lese mine egne tanker! Jeg har bodd sammen med mennesker som VEIER kalkunpålegget før det legges på brødskiva. Hørt noe så latterlig? Jeg er FOR fysisk aktivitet og stram i fisken, og like mye FOR sjokolade, fett og masse vin. Og fra i dag av er jeg FOR Nigellas varme sjokolade. Velkommen over fjorden skal du være når som helst :-) Og du kommer seff til å rule julebordet i den kjolen!!

  Klem

  SvarSlett
 7. Hehe, for et morsomt innlegg:-) vi har alle den situasjonen der i blant. Mitt tips for å ikke ryke på en helgesmell av en annen verden: ikke spis deg kvalm-mett på middag fordi du lager det beste du vet i helgen. Spis heller bittelitt mindre enn vanlig og nyt Melkedrømmen med bedre samvittighet. Kjører du litt jordbær og bringebær ved siden av er det hundre ganger bedre (as in sunnere) enn det potetgullet jeg ville dyttet i meg;-) lykke til!

  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 8. Takk for koselig kommentar inne hos meg :-))
  Jeg satte omtrent sukkertøyet i vrangstrupa når jeg leste innlegget ditt!
  For en bekreftelse på at de fleste kvinner tenker likt!
  Merkelig nok festa den - jeg HATER suketter - seg mest hos meg. For det gjør nemlig jeg også ;-))
  Jeg er ikke så glad i å pynte meg, lever etter en sånn - det skal være behagelig og man skal føle seg vel - regel.
  Men jeg forstår helt klart tankegangen din! Og at du vil pynte deg å føle deg vakker, spesielt når arbeidsdagen = uniform.

  Du kommer til å se fabelaktig ut uansett!
  Kos deg, vi lever bare en gang! (som vi veit om?)

  Syns vi kvinner lider temmelig for skjønnheten når det gjelder det meste jeg *humre*

  Du har en koselig blogg, flott og søt layout (selv om jeg er alt annet enn rosa sjøl) og artige kommentarer! Legger meg til som følger ;-)

  Klem fra Lindis, Min Lille Hule :-)

  SvarSlett
 9. God fredags kveld søta :D
  Jo takk, kjæresten min er ikke så dum som kjøpte den til meg nei! Og jeg må bare si at den er ganske intr i å treffe din en dag :)
  Ja, det må jeg si var smart med den vinen, jeg lurer på om jeg skal ta det tipset til meg i morgen gitt, jeg mener man skal jo drikke to liter om dagen - jeg kan jo utsette det til kvelden ;)
  Ha en fin fin kveld :D

  SvarSlett
 10. Hei Rosa.

  Tusen takk for utfordringen du ga meg, blir så glad, men tror jeg hopper over denne gang. Det skjer litt for mye rundt meg for tiden også når jeg har tid til blogging blir det om huset. Håper du skjønner.

  Jeg kan godt forstå dilemmaet ditt. jeg er også slik at jeg ikke skal slanke med eller bli for opptatt av kropp. Men vi holder på å planlegge bryllup og da ønsker jeg jo å se beste mulig ut. Begynner i god tid og legger meg heller til god vaner. selv om sjokoladen hyler etter meg i butikken.

  Kjolen og skoene var rå tøffe.

  Ha en deilig helg.
  Klem fra Ann Kristin.

  SvarSlett
 11. I know the feeling!
  Har det på samme måte, men må stadig ha meg noen skippetak med `sunnhets-tenking`! Har desverre ikke arvet min mors slanke kropp, heller min fars litt tettbygde...:P
  Jaja, skjønnhet kommer fra innsiden - sies det, men hva hjelper det når buksene er for trange og dobbelthaken fordobles!:/

  MEN, jeg tror nok du blir lekker i ditt nye antrekk! GO FOR IT!;)

  ha en fin helg***

  Klem fra Janniche,
  Duse Pasteller

  SvarSlett