søndag 10. oktober 2010

Et avgjørende øyeblikk

I dag tenkte jeg å ta dere med inn i det aller helligste: nemlig soverommet.
Nå har ikke jeg for vane å ta med gud og hvermann inn hit, men siden dere ikke på noen måte faller innunder den kategorien tar jeg sjansen.
For her befinner nemlig spiren til både den plutselige interessen for søm og blogg seg: (nå tenker jeg dere lurer fælt på hva slags innlegg DETTE blir! Hehe...)Nemlig det nydelige sengeteppet fra Kremmerhuset:-)
Tidligere har jeg hatt en veldig enkel stil;  mye hvitt, møbler i mørkt tre, litt shabby chic.
Det hadde jeg også når jeg flyttet inn i denne leiligheten i fjor, men følte at det ikke lenger var helt "meg". Det ble rett og slett litt kjedelig, og jeg ønsket å vise mer av personligheten min også i hjemmet mitt, uten å ha en helt klar formening om hvordan.
Skulle jeg satse på èn basisfarge i tillegg til alt det hvite? Eller skulle jeg kanskje rendyrke den minimalistiske stilen mer?

Da jeg tilfeldigvis kom over dette sengeteppet var det som om alt falt på plass i hodet mitt. Jeg hadde egentlig ikke råd til å kjøpe det, men visste at her var det bare å ta frem kredittkortet, for dette teppet kom jeg ikke til å glemme.
Og sånn startet interessen for mer farger i hjemmet!
Jeg kan se og se på dette teppet, uten å bli lei. Det er så mange flotte farger, sammensetninger og mønster. Jeg blir rett og slett GLAD av å se på det:-)

De ble ingen loppemarked på meg denne helgen, men jeg har absolutt ikke kjedet meg av den grunn!
Det har blitt både hyggelig venninnelunsj, filmkveld, trening og husarbeid. (Rosa får nemlig en lei kløe av både rot og skitt).
I tillegg var jeg så heldig å finne 5 m knallrosa stoff til 99,- kr på Åhlèns i går, jippi!
Rosa og hvite muffinsformer ble det også, så da blir det snart mer baking også:-)

Håper dere også har hatt en super helg, med eller uten loppis:-)

Klem, Rosa

9 kommentarer:

 1. Heisan..

  Skjønner godt du blir glad av det teppe, så fargerrikt og fint det var! Kjekt når en kan bli inspirert av farger på denne måten...

  Ønsker deg en fin ny uke!

  SvarSlett
 2. Herlig teppe! Og superskjønn tapèt!!:)
  Gleder meg til å se er av leiligheten din:)
  Her i Bloglandia kan man virkelig hente inspirasjon!!!

  Nå er det senga neste for meg...

  Nattaklem til deg, Duse Pasteller

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ, det teppet var jo bare sååå fint. Det er verdt allt av kroner, hva det enn måtte koste. Kjenner meg igjen i det derre med farger etc...jeg hadde egentlig bestemt meg for sånn helt dus, rolig, fin brun og hvit naturstil...men, neida...etter å ha flyttet inn i Blogglandia nytter det ikke å kjøre minimalistisk...jeg vil jo ha allt på en gang...men det blir jo min stil til slutt da. Ha en fin uke videre Rosa.

  SvarSlett
 4. Hurra for farger !!;) Guri så fint det teppe var , vi har også kremmerhuset her i min hjemby ..;)

  Ønsker deg en fin uke som kommer :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 5. Hei Rosa.

  Vi har hatt det ganske likt du og jeg. Jeg hadde også mye hvitt også malte jeg den ene veggen i gamleleiligheten lilla, også klaffet det bare og jeg kjente hvor godt jeg trivdes med litt farge. Super fint lappeteppe skjønner at du ikke kan se deg mett på det.

  SvarSlett
 6. ..Dette var et vanvittig kult teppe
  Skjønner du falt for dette gitt..

  Og JA, vi trenger litt farge i hjemmene våre..Skaper en herlig energi :)

  Takk for flotte ord inne hos meg.. Koselig :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk, du er vel skjønn. Jeg føler meg faktisk friskere allerede! Det er godt å ha slike omtenksomme bloggere også "rundt seg" !
  Jeg ser den med farger, jeg er også veldig glad i farger! :D Og teppe er jo bare vidunderlig, jeg kan tenke meg at du ikke angrer på det innkjøpet!
  Jeg liker ting som er proppet med herligheter å se på, og det er jo virkelig dette tepet!! <3

  Ha en super fin morgendag :D:D:D

  SvarSlett
 8. Heisann!
  Så kjekt at du fant meg da, så kunne jo eg finna deg :o) Her vil eg bli værrande vettu, og e plutselig tebake. Fiiin blogg du har!!!

  SvarSlett
 9. For en FIN blogg du har:) Rosa og fin! Mye inspirasjon:) Vi fant deg via Namaste (jeo74), og det er vi glad for:) Legger oss til som følger vi:) Håper du blir glad for det? Vi blir alltid veldig glad for nye følgere, så hvis du vil følge oss er du hjertelig velkommen:)

  Klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett