torsdag 14. oktober 2010

Detaljer fra et kjøkken

Siden Rosa allerede har lettet litt på sløret med bilder fra det aller helligste, tenkte hun i dag å dele litt fra et annet rom hun er glad i, nemlig kjøkkenet!


Her ser dere duken fra noen loppemarkeder tilbake har funnet sin plass, endelig!
På dette bordet bakes, sys, klippes og males det til stadighet. Egentlig blir det bare tull å ha på duk som må tas bort nesten daglig pga diverse kreative prosjekter, men så kan ikke Rosa fordra at ting ikke ligger på sin faste plass- så da blir det sånn!Litt vinduskarm og utsikt fra kjøkkenet. Veldig glad i eple- mansjettene, de tror jeg jeg har spart på siden jeg flyttet hjemmefra og inn i den kaldeste, mest shabby leiligheten jeg noen gang har bodd i.
Jeg var overlykkelig over å ha kommet meg ut hjemmefra, at dyna frøs fast i veggen på vinteren var bare en del av sjarmen... ;-)Og her har det jammen kommet blomst i minipotten i vinduskarmen også, selvsagt i rosa!

Jeg har lenge hatt planer om å male kjøkkenet, men er veldig i tvil på hvilke(n) farge(r)...
Forslag mottas med takk! :-)
Har selvsagt vært innom idèen med å male det helt lys rosa, med mørkere rosa detaljer, men vet ikke helt...
Nå fikk jeg ikke vist dere skapene, men de er innbygde med skyvedører- ekte fra 1960- tallet da leiligheten var ny.

Pr i dag er alt "hvitt", eller...har vært hvitt... Nå er veggene mer eggeskall mot gulgrønt- om dere skjønner?
Jeg får litt sånn "tannlege- kontor"- følelsen når jeg går inn der tidlig om morgenen, og det er IKKE en god følelse siden jeg er hysterisk livredd tannleger generelt!
Har også vurdert å male alt i en fin hvit farge, men så var det det å finne den riktige nøyansen da...
Nei, dette er som dere skjønner ikke lett:-S

Håper dere har en fin torsdag, i morgen er det helg:-)

Klem, Rosa

6 kommentarer:

 1. For et nydelig kjøkken du har:) Nydelige detaljer dere har:) Fint fint fint:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Koselig kjøkken :) Lysekrona var prikken over i en ! det er vanskelig med farger , jeg vet sannelig ikke . Du kan jo prøve med en fin varm hvitfarge , og ha masse rosa detaljer ;) Det er jo helt deg ;)

  Ønsker deg en fin torsdagskveld :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 3. Jeg liker kjøkkenet ditt :)
  Huff stakkars med en dyne som fryser fast i veggen, det hørtes forferdelig kaldt ut! Det er godt man kommer seg videre etterhvert.
  Jeg tenker at hvis du skal male med farge, så ville jeg kanskje hatt en vegg i rosa og resten i en fin hvit farge. Eller lys grå. Eller hva med tapet? hehe .. Nei huff ikke hør på meg. Men vær litt vågal, om det blir stygt så er det jo bare å male over igjen :D
  Ha en fin fin kveld, klem :)

  SvarSlett
 4. Artig å se litt mer av ditt hjem!
  Koselig kjøkken og nydelig lysekrone!! Jeg har en lignende på mitt kjøkken, men til stearinlys.
  Jeg stemmer for lysrosa kjøkken med mørkerosa detaljer, helt klart!;) GO FOR IT!!

  Klem fra Janniche (som også elsker rosa), Duse Pasteller:)

  SvarSlett
 5. Hei du...så rart at du også var i Oslo på studier da, jeg tar en mastergrad i familieterapi...det går sakte men sikkert fremover for en trebarnsmor med mer lyst til å blogge enn å lese pensum for tiden...hi,hi.

  SvarSlett
 6. Puh! Så godt å høre at det også er andre som har et avslappet forhold til dette med bursdager. Jeg tror jeg begynte å bli litt usikker på bursdagsforholdet mitt - etter at jeg har sett så mange overdådige og storslagne bursdagsinnlegg på blogger de siste årene. Skal ikke så mye til for å få dårlig mamma-samvittighet. Men - man skal jo lytte til sin egen mage! Det er helt sant slik du skrev i kommentaren. Det viktige er å være sammen med de man er glad i. Ofte er vel også det enkle det beste?

  Er forresten gift med en vestfolding - som landet her i de dype hedmarkske skogene med meg. En slik håndballspillende gutt fra hvalfangerbyen.

  Så hyggelig at du la igjen en kommentar på bloggen min, for da fikk jeg muligheten til å finne din. Jeg skal se meg litt bedre om her neste gang jeg setter meg ned og skal bloggkose meg. God natt fra svarte skauen ;).

  SvarSlett