torsdag 10. mars 2011

Dramatikk blir til hjemmekos

Gårsdagen ble ikke helt som forventet... Så nå sitter jeg hjemme i sofaen og prøver å slappe av og ikke tenke på alt jeg SKULLE ha gjort, men heller fokusere på det jeg BØR gjøre. Som akkurat nå er å TA DET ROLIG. Vanskelig...

Rosa fikk nemlig et litt uplanlagt blodtrykksfall på jobb i går morges, noe som førte til full- fart- legebesøk, sjokkerte kolleger og beskjed fra legen om å ta det VEEELDIG rolig noen dager.
Så da sitter jeg her da...
Formen er fortsatt litt uggen, men såpass fin at Rosa kjeder seg en smule;-)
Så hva gjør man da?
Jo, da blogger man! :-)

Jeg har fått helt dilla på gult i det siste, som små fargeklatter i et ellers ganske hvitt interiør. Synes fargen lyser opp og gir liv til omgivelsene. Og ikke minst minner om den våren jeg håper viser seg snart!
I dag snør det igjen... *stønn*

Siden jeg først må ta det med ro gjelder det å gjøre det beste utav det, så nå skal jeg kose meg med Rom123 som kom i posten i går og en varm kopp te.

Glad torsdag til dere søte:-)

Klem, Rosa

9 kommentarer:

 1. Nei men stakkar Rosa vår. Ikke godt å være syk, da er det jammen meg godt å blogge ( Så enig med deg ) Ta det med ro vennen og kos deg :) Husk - Festina Lente - skyndt deg sakte ;)

  God klem fra Janne
  Nydelig stilben :)

  SvarSlett
 2. Takk for fine ord søte deg<3
  Blodtrykksfall? Da våkner sykepleierstudenten i meg..;) Ta det roooolig, pass på deg selv, få i deg nok drikke og mat..Hører du vennen?!
  Klem

  SvarSlett
 3. Huffda, God bedring til deg. Deilig vær å ta det med ro inne i da :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Huffda, det hørtes ikke noe særlig ut!! Og vil tro det er uvant å ta det med ro ja, for jeg innbiller meg at du er høyt og lavt hele tiden!! :) Ta godt vare på deg sjøl da, og nyt fridagene som best du kan!! KLEM fra meg.

  SvarSlett
 5. Huffda, det var ikke noe greit. Det finnes nok av ting å gjøre når man skal slappe av, lese en god bok,ta annsiktsmaske, eller se en fin film, eller å se noe gøy på tv er et par tips, men ja jeg vet hvordan det er med den derre travle hverdagen. Jeg håper at du blir bedre snart, og du må huske å ta vare på deg selv!!!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Neiognei! For mye Zumba og for lite hvile!!
  Nå må du høre på legen;)
  Jeg hadde også en liten `nesten-ulykke` på trening i kveld (Body Jam). Har vært dårlig en stund og dristet meg til å være med på en time i dag. Men etterhvert ble jeg svimmel, det begynte å prikke i leppen og jeg var grå i ansiktet..! Da var det bare å komme seg på toalettet og få hode mellom beina så svimlingen stoppet. Jaja, sånn kan det gå...
  Håper du tar det med ro nå og blir bra snart!
  JEG skal iallefall prøve å ta det med ro (selv om det er litt kjedelig);)
  Go bedrings-klem

  SvarSlett
 7. Uff da..Sånt ække gøy!Ro ned og kos deg - helsa kommer alltid først:)
  KLEM!

  SvarSlett
 8. Huff da, det er ikke noe godt med slikt blodtrykksfall, er nok lurt og slappe helt av noen dager... Rom 123 og bena på bordet høres veldig riktig ut ;)
  Kos deg så godt du kan!
  Og med de gule fargeklattene av noen blomster rundt omkring, må du da klare og slappe godt av, de var herlige! Er kjempefint med gule blomster ♥

  Ha en fin kveld og god natt!
  Klem Line

  SvarSlett
 9. Det var ikke noe kjekkt!Masse god bedring til deg:-)
  Å ønske om en fin å avslappet helg:-)
  Natti:-)
  PsssT: elsker gult! var nydelig:-)

  SvarSlett