fredag 3. juni 2011

Fredag og langfri


For en alldeles DEILIG dag!
Gradestokken viser 22 varmegrader, sola skinner, fuglene synger- det er SOMMER:-)

Jeg tok meg fri fra jobb idag, slik at jeg kunne nyte 4 deilige fridager på rad, og fy søren som jeg koser meg! Sove til jeg våkner, pusle litt rundt i leiligheten, ta en sykkeltur og bare slappe av og nyyyyte fridagene. Love it.

I dag har jeg vært på min ukentlige hente/ låne- runde på biblioteket, og har allerede tatt fatt på "Blodleie" av Johan Theorin. Han skriver så godt og så skummelt at jeg får grøssninger på ryggen, hihi...


En liten tur innom Fretex ble det også, der denne vakre sukkertøyskålen ble med meg hjem. Sjekk de nydelige små sløyfene rundt kanten, er den ikke søøøt?
Egentlig var jeg på jakt etter gamle små metallrammer og opalin- vaser, men det var ikke å se...
Fant et helt nydelig gult Stavangerflint- fat, men til 350,- kr lot jeg det stå. Iallefall denne gangen. Men kommer jeg til å glemme det? I don't tnink so... hm... Får sove på det.... *kremt* ;-)

Nå skal jeg slenge bena i sofaen og kose meg med god te fra fineste Mano- koppen, mens jeg lar hjernen få nye idèer til små- pyssel i Rosa- hjemmet.
Kos dere, det er fredag:-)

Klem, Rosa

5 kommentarer:

 1. Herlig med langhelg ja! Det har jeg også! I dag har jeg vært å ordna diverse ærend, og innom bruktbutikken en tur. Fant litt retrostoff og ei bok til Eskil om Dunderklumpen, min barndoms helt!:) Resten av dagen skal vi bare bruke på å lade opp til konfirmasjon og bursdag resten av helga. Kos deg fineste Rosa:) Klem.

  SvarSlett
 2. Hei! Og gratulerer så mye med innelevert bacheloroppgave! Det må være en sinnsyk deilig følelse ja, hihi:D Nå kan du virkelig nyte 4 deilige fri dager med nydelig sommervær! Jeg sitter på plena her hjemme og pusler med foredraget jeg skal holde. 9 juni er jeg også ferdig for godt, og det skal bli innmari deilig! Nyyyt friheten og sola, det fortjener du!:)

  Maya

  SvarSlett
 3. Så søt skål!! Deilig med langfri da!! Nyt det! Og så heldig du har vært med været!!! :)

  God helg til deg!!

  SvarSlett
 4. Herlig med sol og sommer! :-) endelig så skinner solen i Bergen også:-) Nyyyyyter :-)
  Skålen var kjempefin! :-) kjekkt med slike skatter.
  Ha en vidunderlig helg!
  klem

  SvarSlett
 5. Så lurt og ta seg fri i dag;))
  4 dager fri på rad gir MYE ny energi ♥
  I allefall når været er så knall som nå!!

  Kose deg resten av dagene og da snuppa;))

  Klem Line

  SvarSlett