lørdag 11. desember 2010

Gammel dame- tendenser

Dagens shopping:

Springbukk og bambi. Jeg vet jeg er LITT sent ute, men det må være lov å bruke litt TID til å bestemme seg av og til også!
Jeg har gått og kikket på disse dyrene leeenge, og ikke blitt enig med meg selv om jeg liker de eller ikke.
Eller; jeg har alltid likt de, men hos meg, hadde det vært noe liksom??
Her har de stilt seg opp kun for å vise seg frem til dere, for straks etter bildet var tatt måtte de pent ta plass i skapet de skal bo i til over nyttår.
Så skal de heller få sprade mer rundt når julen er ryddet vekk.

Fikk rasket med meg noe småtteri til når jeg først var igang:


Gleder meg til å pynte med dette i januar!

Ny te ble det også ("Man kan aldri få FOR mye te", sitat Rosa):


Sjekk DET navnet da, er det rart jeg smeltet???
Paris for meg er VÅÅÅR, noe jeg lengter intenst etter allerede nå. Dessuten luktet den helt himmelsk, mmm...

Nå sitter dere sikkert og lurer på hva dette har med alder å gjøre?
Vel, det var ikke ALLE kjøp jeg tok bilde av...
Jeg har nemlig kjøpt meg BRODDER!
Jepp, sånn som 80- år gamle damer rusler rundt med. Og jeg er stolt av det! Så det så!

Overgangen fra ukesvis med MAAANGE kuldegrader til ca 0 i natt gjorde sitt til at jeg slår et slag for denne meget praktiske, men ikke fullt så kule, innretningen. Nå kan jeg nærmest LØPE på glattisen- BEFRIENDE!
Jeg forventer mobbing fra både nær og fjern, men gjett hvem som skal le rått når herr og frk Kul ligger der på julaften med begge beina i gips og hjernerystelsen attpåtil er et faktum?
Yes, girls- that`s me! ;-)

Ha en fortreffelig helg videre!

Klem, Rosa

16 kommentarer:

 1. Så søte dyr,hihi.Syns det så ut til å passe fint inn der jeg:)
  og du - brodder ække kun for gamle kjærringer;)Jeg lånte faktisk min bestemor sine en vinter. Sparte meg for mange knall og fall - det er jeg sikker på.
  Ha en fin helg Rosa!

  SvarSlett
 2. Veldig enig med deg, de dyra der er vanskelige å ikke like, men er det liksom helt meg??? Du får invitere dem til salongbordet i stua etter nyttår så blir dere nok enige skal du se...Anngående pigger, bedre føre var enn etter morfar spør du meg;-)
  Ha en strålende lørdag!!

  SvarSlett
 3. Hahaha, så lenge du har dem på deg med stil ;) Jeg må inrømme at tanken har streifet meg også en del ganger, når jeg går der i slafse og is og banner for meg selv.
  Ja jeg skjønner at du savner våren, det gjør jeg også. Jeg eeelsker våren og sommeren, friske farger, dufter og varmende sol. Men med dine innkjøp så har du våren lurende i skapet til den tid. ;)
  Takk for kommentaren forresten, du har helt rett! Javisst skal jeg lese den neste boken også, dette er jo avhengighetsskapende!
  Jeg liker dyra du har kjøpt, jeg er litt av samme typen jeg er veldig skeptisk til nye trender og skal i hvertfall ikke følge dem, etterhvert så synes jeg det er greit, så ser jeg det over alt og etter en del betenkningstid så må jeg innse at jeg liker det. Typisk.

  Ha en super helg, her blir det noe enkel mat og rompa i sofaen forann tven ;) Klem

  SvarSlett
 4. bedre føre var enn etter snar:) Helt enig med deg, Rose, brodder er faktisk kult, så det så:)

  Fine pynteting du har sanka:) men teen, ja, ja, får liksom ikke helt smaken på te jeg:) Er ei ordentlig kaffekjerring:)

  God lørdagskveld:) Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Hei på deg!! Så trivelig at du tok turen inn til meg så fant jeg bloggen din og;) Ser du har hatt vinnerlykke hos Namaste du og!! Jeg skulle ta bilder av kalendergava mi i dag, men har rett og slett ikke hatt tid. Men det kommer i morgen;) Ha en fortsatt fin kveld!! ¤R¤

  SvarSlett
 6. Isbrodder er jo smart da!
  HAr ingenting med alder å gjørr ;o)

  Masse fint du kar kjøpt deg snupps, og enig med julebanninga...
  Kanskje fordi eg ikkje har fått gjort nåke juleklart ennå ;o)

  Håpe du får ei finfine veka og at formen går rette veien vennen!

  SvarSlett
 7. Hihi! Kjenner meg igjen! Jeg har ikke brodder da, men plenty av `gammel-dame'tendenser`!!!(det er jo bare å ta en kikk på innredningen min det...;))
  Søte bambier!!

  Kose deg med god te, og gå forsiktig;)

  Klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 8. Fine dyr! Mit lille står framme hele vinteren. Også i jula ;-) Måtte le litt når jeg leste forrige innlegg! :-) Tenk at du er lei av rødt!! Jeg får ikke nok rødt for tiden.. hehe

  SvarSlett
 9. Hei :) Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Måtte jo inn her å se da... Og her var det rosa! Til en stor og for mange fin, forandring fra alle røde juleblogger.. Du er nok ikke den eneste som får nok av jul.. Søte dyr som sto på bordet :)
  { Natalie }

  SvarSlett
 10. Jeg har også brodder, men det er ganske hemmelig, hysj! Jeg var bare så lei av å skli rundt på isen og gå som ei krøkke. Liker å gå raskt og effektivt, skjønner du. ☺

  SvarSlett
 11. Man kan aldri få nok te, der er jeg evig enig! Selv om jeg har ny fancy kaffemaskin er jeg nå tom for kapsler til den, og det er igrunnen mer gøy enn godt, har jeg funnet ut. Te er den beste snop, jeg må ha. Engelsk svart te er aller best, uten noe i. Mmmm!
  Og takk for hyggelig tilbakekomsthilsen! Godt at Blogglandia ikke hadde glemt meg helt. Tilslutt må jeg bare gratulere deg med ekstrem vinnerlykke - tre trekninger i kalenderen til Namaste! Ska sei!

  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 12. hehehehe, skjønningen ;)
  du kommer nok til å le hjerterått av både meg og gubben når vi ligger med bena i gips om 10 dager ;) Jeg er jo så klønete og da, så brodder hadde absolutt vært tingen for meg ;) Hihi!

  Ønsker deg en riktig god natt, vennen!
  Klemmer

  SvarSlett
 13. ;-))) når man kombinerer dekorative kjøp og praktiske brodder så hørtes det ikke så ille ut ;-))

  Ønsker deg en fin dag!

  Carina ;-)

  SvarSlett
 14. Hei Skjønne deg! Er bare innom for å si tusen takk for en veldig fin kommentar på bloggen min. Det betydde enormt mye for meg! Ønsker deg en riktig god jul og et fredlig godt nyttår! Vi blogges! ; )
  Stor juleklem fra Cecilie

  SvarSlett
 15. Hei Rosa,

  Se det da var du også med i bambi-gjengen. Pynter med dem hele året jeg, spesielt nå i julen. Elsker dem, har både stor og små.

  Teen var super søt, eller hvertfall pakken. Håper den smaker godt også.

  Klem fra meg. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 16. hehe.. har tenkt på isbrodder selv jeg. Men ikke kjøpt enda. Det er jo praktisk da, selv om man føler seg som 80 år :) Bare lov meg én ting: Ta de av før du går på bar asfalt eller inne på kjøpesenter ;) *squiiiksquiiik*

  takk for koselig kommentar inne hos meg. Synes du har en flott blogg selv, jeg :)

  klem

  SvarSlett